Met trots delen we mee dat vanaf aanstaande maandag Bonne Plat het team van INFORM Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs komt versterken als partner en senior projectmanager huisvesting. 

Bonne zijn persoonlijke gedrevenheid om mensen trots te maken op de organisatie en de werkomgeving weet hij al jaren feilloos tot uiting te brengen in de huisvestingsoplossingen die hij bij zijn opdrachtgevers adviseert en we zijn er trots op dat hij deze gedrevenheid én zijn jarenlange ervaring binnen INFORM gaat inzetten.

Met de komst van Bonne zijn we tevens in staat om de ontwikkeling en groei van INFORM verder vorm te geven. Naast de gedrevenheid en ervaring in het adviseren over werkconcepten, brengt Bonne veel kennis en ervaring in het realiseren van toekomstbestendige gebouw- en installatierenovaties en het totstandkomen van eerlijke onderhoudscontracten met zich mee.

Hierdoor zijn we in staat u ook / nóg beter ondersteunen in actuele huisvestingsvestingsvraagstukken inzake duurzaamheid en renovatie.

Bovenal zijn we blij dat we in Bonne een dijk van een professional met het hart op de juiste plek hebben en dat maakt dat we de samenwerking vol vertrouwen aangaan!

Voor een goede en eerlijke kop koffie bent u altijd van harte welkom in ons inspirerende bedrijfsverzamelgebouw California Creative Industry waar u Bonne vanaf maandag geregeld zult aantreffen. Een afspraak maken kan uiteraard ook, Bonne is bereikbaar via : 06 285 12 739 of b.plat@inform.nl.