Ons team

Ons team

Inform bestaat uit een hecht, enthousiast en hoog gekwalificeerd team consultant, interieurarchitecten en projectmanagers. Door jarenlange samenwerking zijn wij goed op elkaar ingespeeld en zijn de communicatielijnen kort. Daarom zijn wij slagvaardig en is onze persoonlijke betrokkenheid bij projecten erg groot. Benieuwd naar de projecten die wij als team verwezenlijken? Kijk dan hier op de pagina referenties

Dennis Kroes

Workspace consultant

Als workspace consultant weet Dennis dat het realiseren van een werkomgeving diverse uitdagingen met zich mee brengt. Door zijn enthousiasme, zijn resultaatgerichtheid en zijn managementervaring bij diverse organisaties kan hij als geen ander cultuur en huisvesting bij elkaar brengen en in een korte tijd tot een integrale oplossing komen voor het huisvestingsvraagstuk van onze opdrachtgevers.

Mascha Plat

Interieurarchitect

Mascha is een enthousiaste en ervaren interieurarchitect met gevoel voor creativiteit en innovatie. Zij ontwerpt een warme jas voor de organisatie in de vorm van een optimaal passend interieur.

Daan Reitsma

Projectmanager | Sitemanager

Daan is iemand met operationele kwaliteiten. Hij denkt probleemoplossend en stelt prioriteiten. Zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld, in combinatie met zijn verbindend vermogen naar de uitvoerende partijen toe, maakt Daan bij uitstek geschikt als manager voor de pragmatische implementatie van onze projecten.

Koen van der Velden

Workspace consultant

Koen is een professional die zijn vraagstukken zeer grondig en secuur behandeld. Hij begeleid en adviseert met een dosis positieve energie en aandacht voor mens en organisatie.

Henry ter Mors

Interieurarchitect

Henry kent met zijn ervaring als interieurarchitect de ins en outs van het vak. Hij zorgt voor een passend interieur met een optimale ruimtebeleving.

Anke Boelens

Interieurarchitect

Anke zorgt met haar creativiteit en kennis van functionaliteit voor plezierige en passende interieurontwerpen. Ze neemt haar vrijheid en creëert vernieuwende ontwerpen.