Bureau Delfgou

Het project

“Voor de komende 20 jaar een werkomgeving waar we ons thuis voelen, waar het fijn is om te zijn en waar we prettig kunnen werken” – met die vraag kwam Nico Willigenburg van Bureau Delfgou bij Inform.

Het interieurontwerp voor het kantoor komt van de hand van Mascha Plat. Door het creëren van een blok middenin de ruimte, is een ruimte ontstaan waar op een natuurlijke manier informeel contact onderling plaatsvindt.

Alle werkplekken zijn voorzien van akoestisch dempende tussenschermen, in hoogte verstelbare bureaus en ergonomische bureaustoelen van Vitra.

De vergaderruimte is gesitueerd met uitzicht op Landgoed Scherpenzeel in het prachtige park. Een plezier om hier te vergaderen én relaties te ontvangen. Door de nieuwste audiovisuele technieken toe te passen zijn ook presentaties een genot om te geven.

Het toepassen van duurzame materialen en producten in een neutrale kleurstelling heeft in een hoogwaardig en tijdloos interieur geresulteerd.

De prachtige verlichtingsarmaturen van onder andere Moooi en de strak afgewerkte interieurbouw elementen maken het interieur helemaal compleet. Hierbij een indruk van het resultaat :

Meer informatie over dit project? Neem dan snel contact met ons op!