DuretTrip Notarissen

Het project

Voor DuretTrip Notarissen mocht Inform het algehele projectmanagement en de verhuizing naar het nieuwe kantoor aan de Harm Smeengekade in Zwolle verzorgen. De basis van het interieurontwerp werd gelegd door BDG architecten.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij DuretTrip Notarissen, waardoor er voornamelijk gekozen is voor materialen die een eerder leven hebben gehad. Zo zijn veel van de meubels gemaakt van gerecyclede pet flessen (www.devorm.nl), zijn de balie en de bladen van de vergadertafels gemaakt van Zwols essenhout (www.binthout.nl) dat gekapt moest worden vanwege essentaksterfte en zijn de groene tapijttegels gemaakt van gerecyclede visnetten.

Inform verzorgde het algehele projectmanagement van de realisatie van de werkomgeving, inclusief de ICT voorzieningen, de inkoop van het meubilair en maatwerk en de coördinatie van de verhuizing. Door op vrijdag te kunnen verhuizen en op maandag weer live te kunnen gaan – veel van de werkzaamheden werden in het weekend afgerond – kon DuretTrip doorlopend haar opdrachtgevers bedienen.

Meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op!