Inform projectmanagment

Uw organisatie verandert; het aantal medewerkers groeit of krimpt of de werkwijze en activiteiten veranderen en hierdoor sluit uw huisvesting niet meer aan op de huidige eisen en wensen. Of uw huidige huisvesting is verouderd en toe aan vernieuwing.

Afspraak maken


Inform
Projectmanagement

Het omzetten van een interieurontwerp in een werkelijke nieuwe situatie vraagt veel van een organisatie en haar medewerkers. Een ervaren projectmanager van Inform kan u hier bij helpen. Zo kunt u de volledige projectcoördinatie uit handen geven, inclusief: 

  • Inkoop/aankoop begeleiding (incl. aanbestedingsstukken);
  • Budgetbeheersing;
  • Activiteitenoverzicht;
  • Inkoopcheck (no cure/no pay);
  • Aansturen van aannemers en onderaannemers;
  • Constructie- en locatiemanagement;
  • Turnkey realisatie van de nieuwe werkomgeving.


De projectmanager zal er op toezien dat de planning wordt gehaald, dat het budget niet wordt overschreden en dat alles wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Inform staat in nauw contact met u als opdrachtgever en houdt u op de hoogte van vorderingen en mogelijke wijzigingen.

Wilt u meer informatie over projectmanagement of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met onze projectmanager!

Daan Reitsma

Daan Reitsma

Projectmanager | Sitemanager

Daan is iemand met operationele kwaliteiten. Hij denkt probleemoplossend en stelt prioriteiten. Zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld, in combinatie met zijn verbindend vermogen naar de uitvoerende partijen toe, maakt Daan bij uitstek geschikt als manager voor de pragmatische implementatie van onze projecten.

 

Dennis Kroes

Dennis Kroes

workspace consultant

Als workspace consultant weet Dennis dat het realiseren van een werkomgeving diverse uitdagingen met zich mee brengt. Door zijn enthousiasme, zijn resultaatgerichtheid en zijn managementervaring bij grotere organisaties kan hij als geen ander cultuur en huisvesting bij elkaar te brengen en in een korte tijd tot een integrale oplossing komen voor het huisvestingsvraagstuk van onze opdrachtgevers.

Koen van der Velden

Koen van der Velden

Workspace consultant

Anke zorgt met haar creativiteit en kennis van functionaliteit voor plezierige en passende interieurontwerpen. Ze neemt haar vrijheid en creëert vernieuwende ontwerpen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u ook medewerkers die trots zijn op de omgeving waarin ze werken? Staat u op het punt een beslissing over renovatie of verhuizing te nemen? Bel, mail of maak een afspraak en laat u adviseren door een van onze adviseurs!
Contact