Realisatie interieur

Inform kan, indien u dat wenst, ook de volledige realisatie

van het interieur voor rekening nemen.  

Afspraak maken

Inform úw turnkey interieuraannemer

Wilt u één aanspreekpunt , één factuur en vooraf exact weten wat u betaalt? Dan biedt Inform u de mogelijkheid om uw interieurproject volledig uit handen te geven. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de bandbreedte en kaders van de opdracht en stemmen we de verwachting over en weer af. Het resultaat? U 

100% Transparantie

Inform streeft naar eerlijk zaken doen, gebaseerd op een eerlijk en onafhankelijk advies. Hierbij is het belangrijk om transparantie te bieden. Van ons kunt u verwachten dat u altijd 100% transparantie krijgt over de investeringen, inclusief inzage in alle kostprijzen.

 

Levering van goederen

Indien u dat wenst, kunnen wij stoffen, verlichting en meubels inkopen. Ook het produceren en ontwerpen van maatwerk meubilair behoort tot de mogelijkheden.

Zo houdt u één aanspreekpunt voor de realisatie van uw complete interieur én weet u zeker dat dit door professionals gerealiseerd wordt.

Voorbeelden van merken van projectinrichting zijn Vitra, Satelliet Meubelen, Voortman, Kvadrat, Tom Dixon, Artemide, Bulo, Artifort, Lensvelt, Fritz Hansen, Bert Plantagie, Materia, Corbusier, Vepa, Cappellini, Gelderland,  Hay en Moooi.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u ook medewerkers die trots zijn op de omgeving waarin ze werken? Staat u op het punt een beslissing over renovatie of verhuizing te nemen? Bel, mail of maak een afspraak en laat u adviseren door een van onze adviseurs!
Contact